Gå til indhold

Spring til navigation

Navn på forhandler

Bjarne Nielsen (Esbjerg), Esbjerg Ø

4,6
4182 Anmeldelser
verificeret
Bjarne Nielsen FordStore i Esbjerg - Vi har alt inden for Ford
Afdelingen i Esbjerg er den eneste “Ford Store” i Syd- og Sønderjylland, og du kan glæde dig til at opleve et moderne bilhus, der er langt ud over det sædvanlige med hele Fords store modelprogram samlet på ét sted.
Som Bjarne Nielsen FordStore har vi langt de fleste modeller i huset lige fra de mindre biler til de store SUV'er og firehjulstrækkere. Det giver dig god mulighed for at prøvekøre netop den model, du overvejer at købe, ligesom personalet er eksperter i Ford, og derfor kan hjælpe med at finde den rette bil og det rette udstyrsniveau.
Et yderligere plus er, at vores FordStore også er et Ford Transit Erhvervscenter, hvor vores professionelle erhvervskonsulenter kan rådgive omkring den succesfulde Transit-serie, som har mere end 50 år på bagen.
Vores store og veludstyrede værksted er ligeledes et Bjarne Nielsen Erhverv+ Center, hvilket er din garanti for professionel rådgivning og vejledning, når det eksempelvis handler om erhvervs- og varebiler.
Kig ind til os og hør mere om både nye og brugte Ford-modeller, autoriseret service og kompetente rådgivning. Vores team i Esbjerg vil gøre alt for at finde den rette løsning til dig - og vi er aldrig længere væk end et telefonopkald!
Ford
Bjarne Nielsen A/S (Esbjerg)
Storegade 229
6705 Esbjerg Ø
76 13 85 00
Samlet vurdering
meget god (4,6/5)
4182 Anmeldelser
drevet af
Kundeanmeldelser fra forskellige kilder
4182 anmeldelser fra andre kilder:
4,1/5
163
Anmeldelser
4,1/5
33
Anmeldelser
Facebook
02.04.2024
4,6/5
3986
Anmeldelser