Gå til indhold

Spring til navigation

Navn på forhandler

Green Garage, Birkerød

4,7
114 Anmeldelser
verificeret
Vores filosofi
Vores tilgang til Elbils branchen kommer af vores passion og stræben efter altid at være nysgerrige omkring ny viden. Det kommer os til gode når vi skal hjælpe dig som kunde i at besvare alle de gode mange spørgsmål du måtte have som ny el-bilist.
Et af fokusområderne er, at hjælpe kunderne med den helt rigtige ladeløsning samt beregning af den fremtidige økonomi der følger med hertil. Ydermere kaster vi lys på alle de mange myter og begrebs spørgsmål der måtte være, for at sikre at du som kunde er i gode hænder når du har købt en elbil.
Filosofien hos Green Garage er en sammensmeltning af miljømæssig ansvarlighed og en kærlighed til køreoplevelse og hverdagsluksus. Vi tror på nødvendigheden ved, at alle giver et bidrag, hvis vi skal have en chance for, også at kunne nyde godt af den natur vi har i dag, i fremtiden. Men det er ikke et fremtidsprojekt - det er nu vi skal tage stilling og handle.
Heldigvis bliver der udviklet og handlet på rigtig mange områder, også i bilindustrien. Gennem en del år har branchen gjort en række tiltag, med henblik på omlægning til en mere bæredygtig produktion – og for at kunne levere mere bæredygtige produkter til os alle sammen.
Vores mission er at inspirere til et fornuftigt valg af elbiler, der sætter mindst muligt aftryk på vores klode. Vi vil helt konkret vejlede til valg af bilmodeller med mindst mulig CO2-udledning, men uden at det på nogen måde forringer køreoplevelsen.
Vi ser meget frem til at byde dig velkommen i og vi vil altid gerne tilbyde en prøvetur i en vores grønne biler. Så kan du mærke på egen krop, hvilken positiv forskel de har, både i oplevelsen og i maven.
Green Garage
Birkerød Kongevej 74
3460 Birkerød
7022 6080
Samlet vurdering
meget god (4,7/5)
114 Anmeldelser
drevet af
Kundeanmeldelser fra forskellige kilder
113 anmeldelser fra andre kilder:
4,2/5
21
Anmeldelser
4,8/5
92
Anmeldelser

Seneste anmeldelser

Dan M.
Ny bil
Volkswagen
5,0/5
meget god
Troværdighedsfaktor Identifikation Anmelderen har verificeret sin identitet ved at opgive et gyldigt telefonnummer.
Troværdighedsfaktor Kundeforhold Anmelderen har indtastet et gyldigt kunde- eller referencenummer og har dermed bekræftet et eksisterende kundeforhold.
Troværdighedsfaktor Loyal kunde Anmelderen har gentagne gange handlet hos forhandleren og kender derfor til det sædvandlige serviceniveau.
Troværdighedsfaktor Fairplay Anmelderen har tilkendegivet sin vilje til at have en dialog med forhandleren inden anmeldelsen offentliggøres.
Troværdighedsfaktor Facebook Anmelderen har liket Auto-Trust facebook-side med henblik på at støtte op om yderligere gennemsigtighed i bilbranchen.